✍️ ازدواج یک پدیده اجتماعی است. بدون تردید انتخاب همسر یکی از مهمترین تصمیم ها در طول زندگی ماست و در حقیقت همه هیجانات، تولید مثل، تربیت نسل آینده، درآمد، مسئولیت، تامین نیازها و چالش های آینده زندگی ما به آن بستگی دارد.


زن و مرد به عنوان مکمل یکدیگر بسیاری از نیازهای روانی- اجتماعی هم را برآورده می کنند. و سه دلیل عشق، مصاحبت و دستیابی به انتظارات و توقعات برای ازدواج مطرح است و توجه به این نکته که هر اندازه انتظارات و توقعات دختر و پسر قبل از ازدواج و در زندگی شویی واقع بینانه تر باشد، زندگی شویی موفقیت آمیزتر خواهد بود.


همچنین پژوهش ها نشان می دهد که تا حدود زیادی خوشبختی و موفقیت درازدواج یا عدم موفقیت در ازدواج زن و مرد را از ابتدای زندگی می توان پیشگویی کرد و به بیان دیگر بسیاری از مشکلات آن ها قابل پیشگیری خواهد بود. به همین جهت امروز، "آموزش مهارت هاى پیش از ازدواج" زوجهای جوان یک ضرورت مسلم تلقی می شود. 


هر اندازه دختر و پسر اطلاعات بیشتری در جهت شناخت خود و همسر آینده شان داشته باشند و ملاک های معقول تری را برای انتخاب همسر در نظر بگیرند، در زندگی شویی خود با مشکلات و ناسازگاری های کمتری مواجه خواهند بود


✔️ ملاک های ازدواج های موفق یا خوشبخت را می توان چنین خلاصه کرد:


1️⃣ برخورداری از علاقه های مشترک

2️⃣ داشتن فعالیت های مشترک یا سرگرمی های مشترک

3️⃣ اظهار محبت نسبت به همدیگر

4️⃣ اعتماد داشتن به یکدیگر

5️⃣ موفقیت در روابط جنسی

6️⃣ داشتن زمینه های خانوادگی همسان یا مشابه

7️⃣ احترام به عقاید و دوستان و آشنایان همدیگر


✔️ یک نکته مهم:


✍️ هرکس طبیعتا مایل است همسری برگزیند که بیشتر همسان او باشد تا ناهمسان با او. همسانی دو فرد نه تنها آنها را به سوی یکدیگر جلب و جذب می کند، بلکه پیوند و وصلت ایشان را استوارتر می سازد. هر اندازه فرد با همسر خود وجود اشتراک فرهنگی بیشتری داشته باشد، برای سازگاری با او آماده تر است و با اختلافات کمتری مواجه می شود.


هر چقدر در انتخاب همسری با مشابهات بیشتر ذاتی و اکتسابی تلاش کنیم ولی بازهم زن و مرد تفاوت های بسیار چشمگیری با یکدیگر خواهند داشت که باید یاد بگیرند با این تفاوت ها زندگی کنند و ثمره این زندگی یک ازدواج شاد و رضایت بخش باشد.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها